Szolgáltatás

Hurghada, a mesés és népszerű nyaralóhely

Egyiptom az egyik legnépesebb ország a Közel-keleten és Afrikában, amelyet északról a Földközi-tenger, keletről pedig a Vörös-tenger határol. Híresek a romvárosai, az ókor monumentális épületei, a Szfinx, a Gizai piramisok, és az utóbbi időkben modernizált nyaralóhelyei is.

HurghadaA gazdaság jelentős részét a turizmus teszi ki, hiszen gyönyörű tenger parti településekkel, szálláshelyekkel vonzza évről évre a turistákat Egyiptom. A nyaralás Hurghadaban, Egyiptom egyik legszebb és legnépszerűbb üdülőhelyén felejthetetlen élményekkel, mesés látnivalókkal gazdagítja az ide utazó turisták „tarsolyát”. A meleg, finom homokos tengerpart, a kristálytiszta víz mellett, számos kulturális és természeti látnivaló is akad a környéken.

A hajóval könnyen megközelíthető szigetek is igen vonzóak a kirándulók számára, valamint a klasszikus hurghadai bazársorok is, ahonnan beszerezhetőek az eredeti, kézzel készített egyiptomi ajándéktárgyak. A hurghadai nyaralás kényelmét a színvonalas, modern szállodák biztosítják, amelyek végig sorakoznak a parton. A különleges szépségű és hangulatú várost egyik oldalról a Vörös-tenger, míg a másik oldalról a sivatag övez, ami szintén érdekessé teszi a hangulatát, „megjelenését”.