fúrókalapács akció
Szolgáltatás

Nem szabad kihagyni a fúrókalapács akciót

Aki már próbált valaha is lyukat fúrni egy betonfalba, bizonyára hamar rájött, hogy ez semmiképp sem egy könnyű, gyors és egyszerű feladat. Akkor meg egyenesen lehetetlen a dolog, hogy ha rossz eszközökkel rendelkezik az ember. Bánkódni azonban nem kell, hiszen a fúrókalapács akció révén megvehető az a kellék, amelyik nem okoz csalódást, és a legkeményebb falba is lyukat lehet fúrni vele.

Érdemes egy Hitachi modell mellett dönteni, amelyik a korszerű és erős jellegének köszönhetően könnyen megbirkózik a legkeményebb betonfallal is. A legfontosabb tulajdonsága ennek, hogy ez nem szimplán csak fúr, hanem ütve fúr, ami sokkal nagyobb hatékonyságot biztosít. Mikor érdemes kihasználni a fúrókalapács akció lehetőséget és megvenni a kimagasló minőségű terméket? Akkor mindenképpen pótolhatatlan a szerszám, amikor azért kell lyukat fúrni, hogy egy bármilyen vezetéket át tudjon vezetni az ember az egyik helyiségből a másikba. Persze a masina az ütve fúráson kívül képes az egyszerű fúrásra is.

Ezt akkor érdemes használni, amikor fát vagy egy puhább fémet akar átfúrni a tulajdonos. A fúrókalapács akció azoknak egyöntetűen kedvez, akik reális áron szeretnének hozzájutni egy márkás, nívós géphez, amelyik a sokoldalúságának köszönhetően száz százalékosan beválik majd. Az ezermesterek és hobbi barkácsolók a Hitachi SDS Max fúrókalapács mellett szívesen döntenek, hiszen tudják, hogy ez a gép csakis dicséretet érdemel. A terméknek számos előnye van. A legfontosabb talán az, hogy a legújabb modell alig 3 kilogrammot nyom, és ehhez társul a hibátlan állóképesség.

A Hitachi SDS Max fúrókalapács pozitívumainak felsorolásakor nem maradhat ki, hogy ennek a fúrástartománya 4-28 mm furatátmérőig terjed, illetve adott az ütésállítás opció, amelyik tökéletes faanyagokhoz és fémekhez. Ezek mellett a Hitachi SDS Max fúrókalapács remekül teljesít sorozatfúrások esetén, illetve a nívós, tartós és precíziós alkatrészek garantálják a hosszú élettartamot. A kényelemről pedig a már ismert soft grip fogantyú gondoskodik, illetve a könnyedén állítható és rögzíthető mélységütköző. Aki tehát megunta a régebbi gépét, nyugodtan megveheti a Hitachi SDS Max fúrókalapács masinát.