Szolgáltatás
0

Sokoldalú megoldás az Opencart

Az egyszerűen kezelhető, mégis minőségi webáruház hatékonyan támogatja az üzleti céljainkat. Az Opencart felhasználóbarát és egyszerű használatot, könnyű kezelhetőséget biztosít. Többféle pénzt és adónemet egyaránt felismer, így külföldi vásárlások során sem ütközik senki akadályba. Ezt a tényezőt az is megerősíti, hogy több nyelvet be lehet állítani a felületén. Az Opencart lehetőséget kínál a vevőknek arra, hogy bármikor visszajelzést küldjenek, ezáltal pedig nő a cégbe vetett bizalom, ráadásul a vásárlókkal folytatott kommunikáció kétirányúvá válik. Az ilyen a típusú webshop megoldás, számtalan módon támogatja a marketingakcióinkat is.

OpencartA felületen kuponrendszert működik, kedvezményekhez vagy ajándékokhoz juttatva a vevőket, mellette pedig partnercégekkel való együttműködésre is lehetőséget nyújt. Az Opencart többféle fizetési és szállítási módot képes kezelni. Ezek közül mindenki kiválaszthatja a számára legkényelmesebb megoldást. A rendszer folyamatosan fejlődik és újabb modulokkal bővíti a kínálatát, ezeket kombinálva tehetjük saját webáruházunkat igazán egyedivé és sokoldalúvá.

Az Opencart rugalmas használatot tesz lehetővé nyílt forráskódja révén, hiszen sokféleképp alakítható, egyéni szükségletek alapján formálható. Nagy előnye ennek a típusnak, hogy egyetlen adminisztrációs felületen keresztül több webshopot is kezelhetünk, de más praktikus funkciókkal rendelkezik. A felületen több sablon használható és az automatikus képméretezés is jelentősen meggyorsítja a munkát.