Szolgáltatás

Meghívólevél, vízum, majd a HR osztály megcsinálja!

A meghívólevél, a vízum, a letelepedési engedély, a munkavállalási engedély, az eu kék kártya beszerzése nem csupán adminisztratív feladatot jelent.

Szakember és megfelelő apparátus szükséges

A külföldi munkavállalók foglalkoztatásához szükséges iratok ügyintézése a jogszabályok naprakész ismerete nélkül nagyobb kárt tud okozni, mint amennyi hasznot vár el a foglalkoztató.

Egy nagyvállalatban az emberi erőforrások osztályának ugyan több olyan szakértője is lehet, akik konkrét feladatokat látnak el, amelyek a toborzáshoz, az állásinterjúkhoz, a munkaközvetítéshez és a munkaügyi kapcsolatokhoz kapcsolódnak. 

A HR osztály a személyzeti célokat úgy ér el, hogy tanulmányozza a vállalat terveit, illetve céljait, és vállalkozás vezetőivel közösen meghatározzák a munkavállalói igényeket.

Nem érdemes mindent a HR osztály nyakába varrni!

Szervezzük ki a munkát!

Keressünk megbízható, szakmailag elismert céget, akik professzionálisan képesek a külföldi munkavállalók foglalkoztatásához szükséges – vízum, letelepedési engedély, munkavállalási engedély, meghívólevél, eu kék kártya – iratok és adatok beszerzésére, ügyintézésre.