gázkonvektor szerelő
Szolgáltatás

Profi gázkonvektor szerelő szakemberek 20 éves tapasztalattal

A konvektorok két fő csoportját különböztetjük meg, a parapetes (zárt égésű) és a kéményes konvektorokat. A gázkonvektorok öntöttvasból vagy lemezből készülnek. Az öntöttvas konvektor hőátadó felülete a hőtáguláskor lényegesen csendesebb, de az új lemezkonvektorok sem kattognak már úgy, mint a régebbi típusúak.

Az öntöttvas konvektor drágább, de hosszabb az élettartama is. Fűtési szezon előtt előfordul, hogy a konvektor nem indul be. Ez többnyire kisebb beavatkozással megoldható probléma, általában nem jár alkatrész cserével sem. A gázkonvektor elkoszolódásából adódó veszteség azonban alacsonyabb hatásfokkal és magas gázfogyasztással járhat, a biztonsági rizikóról nem is beszélve.

A Zonagaz cég profi gázkonvektor szerelő munkatársai vállalják a készülékek fűtési szezon előtti ellenőrzését, átvizsgálását, szükség esetén cseréjét. A gázkonvektor szerelő szakember az elvégzett munkára és az általa beszerzett, illetve beépített alkatrészekre pénzvisszafizetési garanciát vállal abban az esetben, ha idegenkezűség nem áll fenn.

A padlófűtés átmosás növeli a fűtési rendszer hatékonyságát

A fűtési rendszerekben az idők során elkerülhetetlenül különböző szennyeződések rakódnak le, ami több energiafelhasználást és egyre csökkenő hatásfokot eredményezhet. Ez végül az egész rendszer dugulásával, károsodásával járhat, ezzel aránytalanul nagy többletköltséget generálva.

A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a rendszeresen és szakszerűen kezelt rendszerek hatékonyabb hatásfokkal rendelkeznek. Ha azt tapasztaljuk, hogy a padlófűtési rendszerünk hőleadása veszít a hatékonyságából, mindenképp ajánlott a profi szakemberek által végzett padlófűtés átmosás.

A fűtési rendszerek vegyszeres, gépi tisztítása új kivitelezés esetén is ajánlott, leginkább acéllemez radiátorok beszerelésekor, vagy a padló-, mennyezetfűtés telepítésekor, ugyanis a gyártási folyamat során a csőben rekedt olajos szennyeződések később felgyűlve komoly problémát okozhatnak. A padlófűtés átmosás megoldja ezt a problémát, amelyet a zonagaz.hu weboldal tapasztalt szakemberei akár egyszeri kiszállással, garanciálisan is vállalnak.