személyi edző árak
Szolgáltatás

Mit tartalmaznak a személyi edző árak?

A megfelelő mennyiségű mozgás, a testedzés egyre több ember mindennapjaihoz tartozik, de sokan vannak, akik nem egyedül állnak neki edzeni, hanem segítségre van szükségük. A legtöbb embernek a személyi edző árak nem jelentenek akadályt, ráadásul ma már ezek a trénerek nem kizárólag edzőtermekben dolgoznak, hanem online is. Feladatai közé tartozik a tanácsadás, segítségnyújtás az ügyfélnek. Tippeket adhat az egészséges táplálkozáshoz és képes segíteni az étrend elkészítésében is.

Továbbá természetes, hogy a személyi edző árak magukba foglalják az ideális edzésterv elkészítésének szolgáltatását. Ez minden esetben a résztvevő egyéni adottságainak, céljainak megfelelő. Persze a szakember bemutatja az egyes gyakorlatokat, ellenőrzi, felügyeli, hogy az ügyfél megfelelően végzi-e azokat. Ez nagyon fontos, hiszen a nem megfelelő gyakorlatok balesetveszélyesek és csökkentik az edzés hatékonyságát is. Tehát ezeket a dolgokat foglalják magukba a személyi edző árak, amelyek általában nem magasak.

Tartásjavítás kezdőknek, időseknek

Az internet egyre nagyobb térnyerésével rengetegen dolgoznak számítógép előtt ülve, naponta 8-10-12 órákat is görnyednek, ami ráteszi a bélyegét a tartásukra is. Ilyen esetekben a tartásjavítás elmaradása további egészségügyi problémák megjelenését hozhatja, ezért célszerű valamilyen edzéssel megelőzni ezeket a kellemetlenségeket. Azoknak valók a tartásjavító gyakorlatok, akik ülőmunkát végeznek, időnként fáj a nyakuk, hátuk, derekuk, szebb és jobb tartást akarnak elérni, vagy egyszerűen csak felfrissülnének.

Egyénileg és csoportosan is van lehetőség jelentkezni a szakemberhez az edzesekblankaval.hu weboldalon, tartásjavítás céljából. Előbbi heti 3 alkalommal, maximum 30 percig tart, utóbbi pedig hetente 2 alkalommal, hétfőn és pénteken zajlik. Kezdők és idősebbek is jelentkezhetnek erre az edzésre, hiszen vannak könnyebb és nehezebb gyakorlatok, tehát mindenki megtalálja a számára optimális erősséget. Minden korosztálynak fontos a tartásjavítás, hiszen senki nem akar fájdalmakkal együtt élni.