Szolgáltatás
0

Eladó csodaszép lakás a 21. kerület területén

„Budapest, Budapest, de csodás.” – tartja a híres dal! A főváros valóban csodás, hiszen szemet kápráztató építészeti megoldásokkal és remek tömegközlekedéssel várja az érdeklődőket. Egy modern és felújított állapotban lévő eladó lakás 21. kerület részén, Csepel egyik legszebb parkosított környékén, igazán remek megoldás az igényes fiatal párok vagy kisebb családok számára.

keruletAz ingatlan 63 m2-es, amibe beletartozik a nagyméretű nappali erkéllyel, egy kisebb hálószoba, egy konyha, egy félszoba, ami kiválóan alkalmas akár a vendégek marasztalására is. Ezen kívül, megtalálható a lakásban egy WC-helyiség, egy fürdőszoba és egy raktár is, ami a tárolni kívánt holmiknak tökéletes.

Az ingatlanban minden nagyon igényesen van kialakítva, még az erkély is. A gáz-konvektoros fűtés ellátja az egész lakás fűtését. Ezek mellett fontos megemlíteni, hogy a rezsiköltség alacsony. A hangszigetelt bejárati ajtónak köszönhetően, a kellemetlen zajok nem fognak beszűrődni a lakásba. Az eladó lakás 21. kerületben kellemes, szépen berendezett és a szomszédok is kedvesek

. A fűtés, mint már említettük konvektoros, de a fűtéskorszerűsítés sem jelenthet akadályt az új lakók számára. A lakás teljes mértékben tehermentes és kertvárosi hangulatot idéző. Az eladó lakás 21. kerület területén igazán jó infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a környék folyamatosan fejlődik. A parkolás is egyszerűen megoldható a ház előtt vagy annak környékén, mivel nem kell érte fizetni a lakóknak, de zárt parkolásra is van lehetőség.