Egészség

Az elektromos cigivel leszokhat a dohányzásról

A módszer amivel, megkímélheti környezetét és önmagát a cigaretta füst káros hatásaitól és egyben akár leszokhat a dohányzásról, mégsem kell teljes egészében lemondania a cigizés élvezetéről, az nem más, mint az elektromos cigi. Ha nem is nyújtja ugyanazt, mint a hagyományos cigaretta, de az előnyei miatt mégis érdemes kipróbálni és még az is lehet, hogy jobban fogja kedvelni, mert sokkal kényelmesebb lesz.

elektromos_cigi_keszlet

Nem fogja a környezetét és önmagát mérgezni, ott is „rágyújthat”, – néhány kivétellel – ahol egyébként tilos a dohányzás. És ma már ezen túlmenően, szinte üldözik a dohányost.

Az utántöltő folyadék, azaz az e-liquid termeli a füstöt helyettesítő gőzt, de az aromáért is ő a „felelős”, amikor beleszippantunk a készülékbe. Az e-liquideknek már olyan széles a választéka, hogy nem könnyű a választás, de előbb utóbb mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt: legyen az gyümölcsízű, vagy esetleg valamilyen édesebb aroma, mint például a vanília vagy a csokoládé, de van mogyoró, kókusz is. Persze klasszikus dohány aromákból is választhat, a nikotinmentes és a többféle nikotintartalmú változatokból is.