Szolgáltatás
0

Egy babzsákfotel feldobná a lakásod hangulatát

Tavasz van és feldobnád a lakásod hangulatát? A napsütésben szuper lenne a balkonon vagy a kertben kényelmesen olvasgatni? A babzsákfotel bármilyen stílusú lakásban megállja a helyét, életet visz a bútoraid közé. Pihekönnyű, és ha a megfelelő huzattal rendeled, akkor a szabadban is nyugodtan használhatod. És hogy kényelmes-e? A világ legszuperebb érzése, hogy órákig heverészhetsz benne anélkül, hogy megfájdulna a hátad.

babzsakokNincs váza, alakját akkor veszi fel, amikor belehuppansz, és minden porcikádat megtartja. Rendelj olyat, ami színben és anyagban is passzol hozzád és a lakásodhoz, a többiről a Huppanjbele gondoskodik. A Huppanjbele babzsák foteljei nem csak jól néznek ki, hanem kényelmesek is. Vágj bele, és válassz a különböző formák és huzatok közül. A méret kiválasztásánál semmi másra nem kell ügyelned, csak arra, hogy nehogy túlzásba ess! Azaz arra mindenképpen figyelj, hogy elférjen majd ott, ahova szánod.

Tökéletes, kényeztető kuckót alakíthatsz ki a nappaliban a tévézéshez, az erkélyen az olvasáshoz. A babzsákfotel mellett puffot, párnát is rendelhetsz. A babzsákokat a gyerekek is imádják, mert tökéletes hely a hancúrozásra. Ha sikerül választanod a raktáron található kész modellek közül, vagy azonnal hozzá szeretnél jutni a babzsákjaidhoz, akkor válogass a “Fogd és vidd” termékek között, mert ha ezekből vásárolsz, akkor 10% kedvezményt is kapsz.

Az itt található babzsákfotelek kínálata napról napra változik, ha vásárlást tervezel, akkor érdemes gyakran megnézni. A Huppanjbele babzsákokra háromszoros garanciát is kapsz. Hogy kaphatod meg a kiválasztott babzsákodat? Természetesen a házhoz szállítás is működik.