szálas szemöldök tetoválás
Szolgáltatás
0

A szálas szemöldök tetoválás egyre közkedveltebb

Ennek a fantasztikus technikának a lényege a szőrszálak imitálása gépi vagy kézi eszköz segítségével. A szálas szemöldök tetoválás rendkívül összetett feladat. A beavatkozás alkalmával a szakember figyelembe veszi a szőrszálak növekedési irányát. Meg kell említeni, hogy a tartóssága körülbelül 1-1,5 év, bőrtől függően. Ha szépen van megformázva, akkor gyönyörű keretet ad az arcnak és nagyítja a szemeket. A szalonok dolgozói korszerű eszközökkel dolgoznak, így a pigment gyorsan behatol a bőrbe.

A szálas szemöldök tetoválás minimális fájdalommal jár. Szükség esetén a szakemberek érzéstelenítő készítményt használnak. A kivitelezést követő gyógyulási időszakban az eredmény sötétebbnek tűnhet, de emiatt nem kell aggódnia, hiszen a szín idővel lágyulni fog. Egy héten belül eléri a természetes hatást. A regenerálódási idő szintén bőrtől függ. A teljes gyógyulás általában 7-14 napot vesz igénybe. A szálas szemöldök tetoválás napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ami az említettek alapján egyáltalán nem véletlen.

A lézeres sminktetoválás eltávolítás biztonságos

Az eljárás során két különböző hullámhosszú lézersugár segítségével a pigmenteket pici részecskékre tördelik, így azok könnyedén távozhatnak a sejtek közül. A lézeres sminktetoválás eltávolítás fertőtlenítő, valamint érzéstelenítő használatával történik. A kezelés alatt az egészséges bőr nem károsodik. Egy beavatkozás teljes ideje 20-30 perc utóápolással együtt, bár ezt a dolgot nagymértékben befolyásolja a pigmentek mennyisége. Általában 1-2 alkalom elegendőnek bizonyul.

A művelet után enyhe duzzanat és pirosság jelentkezhet. A lézeres sminktetoválás eltávolítás után javasolt néhány napig kerülni a szaunát, a forró fürdőt és az erős izzadással járó tevékenységeket. Fontos a megfelelő utóápolás, hiszen előfordulhat hámlás, enyhe hólyagosodás és égő érzés. A szalonokban az ehhez szükséges termékeket megvásárolhatja. Fényérzékenység esetén a kezelés nem kivitelezhető. Ennek ellenére, a napjainkban elérhető egyik legbiztonságosabb eljárás. A lézeres sminktetoválás eltávolítás országszerte elérhető szolgáltatás.