Fujitsu klíma
Szolgáltatás
0

Csalódást semmiképp sem okoz a Fujitsu klíma

Japán számos olyan céggel büszkélkedhet, amelyik az elektronikai cikkek világában óriási sikereket ért el. Az egyik világhírű brand a Fujitsu, ami a termékeivel az élet megannyi területét egyszerűbbé és kényelmesebbé tette. Ilyen például a Fujitsu klíma, amelyiket a hatékonyság, megbízhatóság, tartósság és gazdaságos jelleg jellemez a leginkább.

Azt is lehetne mondani, hogy a Fujitsu klíma gyártó készülékei megfelelnek a legkorszerűbb elvárásoknak. Aki régen vagy mostanság egy ilyen berendezést választott, egy percig sem bánta meg a döntését. A 21. században ugye igazán fontos lett az alacsony fogyasztás.

A Fujitsu klíma energiahatékonyságát a készülék által leadott hűtő- vagy fűtőteljesítménynek, illetve a szerkezet működtetéséhez szükséges elektromos energiának a hányadosa adja. Minél nagyobb értékről van szó, annál takarékosabban tud működni a légkondi.

A hűtési üzemmódban az EER értéket kell figyelni: ha ez 3,2 felett van, akkor az adott masina az A kategóriába tartozik. Mondani sem kell, hogy minden modern Fujitsu klíma kiválóan teljesíti ezt az elvárást. A fűtés üzemmódban való hatékonyságot a COP érték adja. Ha ez 3,6 feletti, akkor a tartozék szintén A kategóriás. A Fujitsu klíma ebből a szempontból is megfelel az összes követelménynek.

Hogyan történik a hatékony fűtés átmosás?

Ha valaki a HFC Termo Bt. mellett dönt, mert szeretné, hogy a fűtési rendszere ismét tökéletesen működjön, akkor biztos lehet benne, hogy a legjobb helyen jár. A Rothenberger Ropuls eDM mosókompresszorral végzett fűtés átmosás azt a tökéletes eredményt adja, ami a rendszer teljesítményének és hatékonyságának a növelésében mutatkozik meg.

A masina lényege, hogy nagy nyomással képes a vizet keringetni a rendszerben, illetve a profi kompresszor segítségével levegőt juttat a mosóvízbe. Ennek hála a rendszer falára lerakódott szennyeződéseket folyamatos és impulzusos áramlással lehet eltávolítani. A fűtés átmosás során a berendezés igen pontosan tudja bemérni a víz áramlási sebességét. A padló és radiátoros fűtés átmosás után a rendszerbe konzerváló vegyszer kerül, ami benne is marad, hiszen ezzel lehet védeni az egész hálózatot.