Szolgáltatás

Villanybojler javítása és cseréje

Nincs is annál idegesítőbb, mint amikor sietnénk reggel, hogy elérjük a buszt és időben bent legyünk a munkahelyen, de nincs meleg víz az egész lakásban. Amennyiben a villanybojler nem működik, nem kell rögtön a kidobására gondolni, viszont ne is kezdjük megszerelni saját kezűleg!

bojlerA javítást, illetve az alkatrészek cseréjét minden esetben szakemberre kell bízni. A www.bojler-javitas.hu weboldalon minden lehetséges hibára feltűntetett árlistával találkozunk, amelyekből pontosan megtudjuk, hogy a villanybojler javítása mennyire fogja megterhelni a pénztárcánkat. Áldozzon erre, hiszen ha saját kezűleg próbálja megreparálni és nincs tisztába, hogy és miként működik a villanybojler, több kárt okozhat, mint hasznot. A nem hozzáértésnek köszönhetően, egy kisebb hibából sokkal nagyobb is kialakulhat, aminek már nem elég a javítás, hanem teljesen új eszközt kíván.

A weboldal különböző árajánlatokkal kedveskedik, minden Hajdu villanybojler típusra más-más alap, haladó, profi illetve profi plusz szolgáltatásokat kínál. Amennyiben a helyszínen való vízkőtelenítés vagy egyéb javítási folyamat nem sikeres, illetve egy javíthatatlan eszközről van szó, a szakembereknek mindössze 10.000 Ft-ot számolnak fel a kiszállásért és a probléma megállapításáért. Ugyanakkor, ezt az összeget levonják az új bojler árából, abban az esetben, ha tőlük kerül megrendelésre a következő.

Mindig szakemberre kell bízni a munkálatokat, hogy garantáltan megfelelő legyen a végeredmény, ennek következtében pedig, a meleg víz hiánya nem fog többet gondot okozni.