terasz fedés
Szolgáltatás
0

Terasz fedés polikarbonát – a természetes fény beengedésére

A polikarbonát lemezek használatának számos előnye van. Egyedülálló eredendő tulajdonságainak köszönhetően, ezt az kitűnő anyagot terasz fedés esetén ma már világszerte használják. Kínától az Egyesült Államokig, Ausztrálián és Brazílián keresztül, a kisebb és nagyobb projektek tervezői a polikarbonát lapokat, az üveg és üvegszálas anyagok kiváló alternatívájaként használják. A polikarbonát tökéletes megoldás a természetes fény beengedésére egy szerkezetbe fogva a terasz fedés esetén.

Átlátszó, félig átlátszó és átlátszatlan színekben, árnyalatokban kaphatóak. Szinte pontosan ugyanannyi természetes fényt engednek be egy szerkezetbe, mint az üveg, ráadásul a polikarbonát tartósabb is ezeknél. A polikarbonát tetőfedő lemezekkel most már egy iskola, bevásárlóközpont vagy bármilyen más épület alatt ülhet, élvezheti a beszűrődő természetes fényt, miközben védve van az időjárás viszontagságaitól. Hosszútávon minimális karbantartás előnyeit is élvezheti, ha ezzel végzi el a terasz fedést.

A terasz üvegezés előnyei

A terasz kétségtelenül a ház legkedveltebb helye. Milyen csodálatos ott ülni egy kényelmes kanapén és élvezni a kertre vagy a környékre nyíló gyönyörű kilátást! A tornác vagy a terasz üvegezés ideális megoldás, mivel a sokféle lehetőségnek köszönhetően, szinte bármilyen ötletet megvalósíthat az élettér megszervezésére. Például a teraszok keret nélküli párhuzamos tolóüvegezése egy kifejezetten innovatív keret nélküli toló-üvegfal, ami nem is olyan régen jelent meg a piacon.

Az úgynevezett “hideg” rendszer leginkább kültéri tereknél alkalmas, ahol nincs szükség a helyiség szigetelésére. Az ilyen modell roppant esztétikus, nagyon tartós és könnyen kezelhető. Az összecsukható üvegajtó teraszokra egy szigetelt üvegfal, ami azt jelenti, hogy tökéletes választás a külső terasz üvegezés esetén. A szigetelt profilok 100%-os hang- és vízszigetelést biztosítanak. Az ajtók könnyen nyithatóak és a biztonság érdekében zár beszerelését tesznek lehetővé. Tervezzen, rendeljen és valósítsa meg az elképzeléseit!