Szolgáltatás

Különleges és szép örökzöldek

Különleges növények nevelkednek kertészetünkben, melyek meg is rendelhetőek igazán optimális árban. Az egyik ilyen különlegesség az örökzöldek közül a Nandina domestica ’Twilight’, Japán szentfa. 1–1,2 méter magas örökzöld cserje, zöld–fehér levelei mellett bronzvörös hajtások jelennek meg tavasszal, az őszi időszakban ez narancs–piros színkombinációra vált át, de olykor lilás lombszíneződés is megjelenhet.

Ültetéskor fontos figyelnie arra, hogy félárnyékos helyre kerüljön a növény, és jó vízelvezetésű talajt biztosítson neki, hiszen abban fejlődik szépen.

Ajánlott még hozzá beszerezni a Dolce Vital általános virágföldet és a Mabako szerves istállótrágyát. Nem kell tartania attól, hogy a kiszállítás során megsérül a cserje, hiszen kertészetünk az országban egyedülállóként saját tehergépkocsival szállítja házhoz a megrendelt különlegességet, ezáltal biztosítva, hogy a Japán szentfa teljes épségében érkezzen ki Önhöz. Ez az örökzöld, esztétikai szépségének köszönhetően, a kert bármelyik szegletében jól mutat.