Szolgáltatás
0

Így akadályozható meg a műköröm besárgulása

Az ápolt, igényes körmök egyértelműen jó hatással vannak a megjelenésre és a nőiség megélésére. A tökéletes végeredményhez persze nélkülözhetetlenek a minőségi alapanyagok és a hozzáértő kezek. Sajnos azonban előfordulhat, hogy a nyári melegben a műköröm besárgul. Ez több okra is visszavezethető, melyek azonban kis odafigyeléssel kiküszöbölhetőek. Nézzük, miért válhat sárgássá a műköröm!

 

koromNyáron még a sárgulás-védelemmel ellátott anyagok is besárgulhatnak kisebb vagy nagyobb mértékben, hiszen a gyakran használt napozókrémek ezt a hatást váltják ki. A napozás az UV-sugarak miatt egyébként sincsen jó hatással a műkörmök állapotára. Napjainkban azonban vannak már olyan alapanyagok, amelyek magas UV szűrő hatás segítségével előzik meg az elszíneződéseket és gondoskodnak a tökéletesen ápolt, igényes körmökről.

 

Emellett érdemes odafigyelni arra, hogy mennyi a kötési idő. Mivel a nyári melegben egyébként is gyorsabban köt az anyag, így a zselé túlköttetése mindenképpen kerülendő. Nem csak a lakkok felvitelére célszerű ügyelni, hanem azok tárolására is. Nincs az a sietség, amely indokolná, hogy nyitva maradjon a tégely, hiszen a magas UV-sugárzás és a meleg szárító hatással lehetnek már alapvetően a tégelyben levő anyagra is.

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a minőségi alapanyagok fontosságát, hiszen ezek évszaktól és hőmérséklettől függetlenül kiváló színvonalat biztosítanak a műköröm elkészítéséhez. A magas UV szűrő hatással rendelkező típusok esetén garantáltan nem kell tartani a besárgulástól, ráadásul egy rugalmas, ellenálló és természetes hatást keltő felület varázsolható segítségükkel a körmök felületére.

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az olyan ismert és már számtalanszor bizonyított márkák, mint amilyen a Diamind Nalis is, biztosan hozzák a megszokott minőséget a nyári hónapokban, még extrém meleg körülmények között is. Érdemes kihasználni akár az online rendelés kényelmét is, hiszen így még az otthon nyugalmát sem kell elhagyni ahhoz, hogy sikerüljön beszerezni a szezon kedvenceit. A sárgulás elleni védelmet biztosító műköröm zselék egyetlen profi vagy lelkes amatőr eszköztárából sem hiányozhatnak. Tegye körmeit ellenállhatatlanná, s válasszon ehhez már bizonyított minőséget!