Szolgáltatás

Foglaljon first minute utazást az Invia oldalán

A tervezett jövő évi nyári vagy akár őszi útját már most érdemes lefoglalnia előfoglalási kedvezményekkel. Ezt az Invia utazási oldalán kockázat nélkül megteheti és jelentős árengedménnyel számolhat.

Az Invia weboldalán kizárólag megbízható, megfelelően biztosított utazási irodák kínálatából válogathat. Ajánlataikat ugyanazokkal a feltételekkel kínálják, mint az utazás szervezője, tehát az ott meghirdetett akciók és kedvezmények érvényesíthetők!

Az Invia weboldala áttekinthető és folyamatosan aktivizálják, frissítik a több ezer ajánlatot, amiből választhat az utazni, vágyó és az utazást tervező. A first minute utak kínálata is nagyon, gyorsan és egyszerűen összehasonlítható: árak, a szálláshelyek típusa, az ellátás mikéntje vagy a különböző szolgáltatások alapján.

A bőséges szállás- és csomagtúra kínálaton felül az Invia.hu tapasztalt és felkészült ügyintézőkkel, valamint széleskörű információs adatbázissal várja leendő utasait. Ezzel is megkönnyíti ügyfelei számára a szükséges információk megszerzését, tájékozódást és a döntést. Felkészült értékesítőik személyesen is várják az érdeklődőket az Invia ügyfélcentrumában. De hasznos utazási információkat találhat a korábbi utasok által, első kézből szerzett tapasztalatain alapuló független hotel értékelései által. Ezek a nagyon hasznos információk is segítik az ideális utazás megtervezését.

Amihez elengedhetetlen a megfelelő biztosítás megkötése is. Érdemes megkötni egy komplex biztosítást, amelynek mindenképpen tartalmaznia kell a külföldi, esetleges orvosi költségek megtérítését. Ha még nincs biztosítása vagy nem tudja eldönteni melyik biztosítás lenne legalkalmasabb tervezett utazása szempontjából utazási szakértőik ebben is örömmel állnak rendelkezésére és igénye esetén megrendelik Önnek a választott biztosítást.