fehér köpeny
Szolgáltatás

Fehér köpeny szűkítő varrással

Bizonyos munkaterületeken az alkalmazottak munkaruhája fehér, mint például zömmel az egészségügyben. A fehér köpeny viselése laboratóriumban dolgozóknak, orvosoknak ideális, de nővérek és gondozók is gyakran ilyen ruházatban tevékenykednek. A tartex.hu webáruházban nőknek és férfiaknak egyaránt megtalálható a kényelmes és praktikus munkaruházat, így a köpenyek széles választéka is. Hosszabb és rövidebb változatok közül lehet válogatni, így mindenki az alkatának és az ízlésének, stílusának megfelelőt veheti meg.

Egészségügyi textíliából készült az Anna, Milán egyenes vonalú, ejtett vállú, gallér nélküli női fehér köpeny, ami az elejének közepe gombolással záródik. Jobb és alsó elején a vállból induló függőleges irányú szűkítő varrással van ellátva. Ideális választást jelent úgy orvosoknak, mint nővéreknek ez az elegáns, egyszerű, de nagyszerű ruhadarab. Ugyanakkor a webshop kínálatában felfedezhető sok, férfiaknak való fehér köpeny is, amelyek mindegyike magas minőséget képvisel.

Munkavédelmi esőkabát kemény munkakörülményekhez

Általában férfiak dolgoznak olyan területeken, ahol a teljes munkaidejükben ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, forró napsütésnek, esőnek, hónak, szélnek. Számukra nélkülözhetetlen bizonyos esetekben a munkavédelmi esőkabát használata, mert anélkül bőrig áznának. Szerencsére, az említett online szaküzlet virtuális polcain ebből a munkavédelmi öltözetből is sokat és sokfélét meg lehet találni. Terepszínű, zöld, kék, sárga színek közül válogathatunk.

Alapanyaguk poliészter, a legtöbb modellen megtalálható két elülső zseb zsebfedővel, cipzáras kivitelezésűek, patentos cipzárfedővel ellátva. Természetesen, a munkavédelmi esőkabát mindegyike rendelkezik kapucnival, ami általában elrejthető. A kabát hátán szellőzőnyílás is van, ami szintén fontos. A legtöbb 120 cm hosszú, de a kínálatban szerepelnek hosszított változatok is. Érdemes megtekintenie a kínálatot, ha színvonalas munkavédelmi esőkabát megvásárlása jelenti a célját. A webshopban reális áron szerezhetőek be a különféle munkavédelmi ruházatok, lábbelik és kiegészítők.