kerti öntözőrendszer kiépítése
Szolgáltatás

A kerti öntözőrendszer kiépítése szakértelmet követel

Szerencsére rengeteg vállalkozás foglalkoztat nagy tapasztalattal rendelkező szakembereket, akik képesek precízen elvégezni ezt az összetett feladatot. A kerti öntözőrendszer kiépítése minden alkalommal a tervezéssel kezdődik. Az első lépés tehát az, hogy elmondja mit szeretne pontosan és a megbízott cég dolgozói összeállítják a lehető leghatékonyabb berendezést, majd telepítik, persze csak akkor, ha az ajánlatot megfelelőnek tartja.

Az egyik legfontosabb tényező, amit figyelembe vesznek a terepfelmérés során, az a rendelkezésre álló vízforrás, pontosabban az abból nyerhető tiszta víz üzemi nyomása és mennyisége. A kerti öntözőrendszer kiépítése során ez kulcsadat, amivel számolni kell akkor, amikor a zónákra kerülnek a szórófejek. A kialakítást alapvetően meghatározza a terület tagoltsága és mérete. A munkafolyamat technikáját aszerint választják meg, hogy a zöldövezet milyen készenléti állapotban van. Az utólagos kivitelezés a legkörülményesebb, ezért érdemes előre gondolkodni. A kerti öntözőrendszer kiépítése sok előnnyel jár.

Az öntöző Balatonalmádi üzleteiben is elérhető

Egy jól megtervezett és ápolt zöldövezet remek helyszíne lehet a baráti vagy a családi összejöveteleknek. Az öntöző Balatonalmádi környékén egyre elterjedtebb, hiszen a nyaralókban, illetve azok területén remekül mutat a zöld gyep és más növényzet. A kivitelezés előtt a szakemberek pontosan felmérik a területet, hiszen a távolság fontos, legyen szó kiugrókról, szegélyekről, vagy az ágyás szélességéről. Amennyiben automata rendszert szeretne, akkor el kell döntenie, hogy hová kerüljön az automatika.

A vezérlőegység beszerezhető kül- és beltéri változatban egyaránt. Az öntöző Balatonalmádi közelében található szaküzletekből egyszerűen megvásárolható. Fontos a szintkülönbség figyelembevétele, mivel szükség esetén a szórófejekhez túlfolyás gátlót kell szerelni annak érdekében, hogy ne ürüljön ki a vízcsőrendszer minden locsolás után a lejtősebb területekre. A víkendházak esetén különösen indokolt az önműködő berendezés telepítése. Az öntöző Balatonalmádi városában akciósan is megvásárolható.