Szolgáltatás

Esküvői fotózás Győr-Moson-Sopron megyében

Nagyon szerencsések azok a párok, akik Győr-Moson-Sopron megyében házasodnak, mert Győr-Moson-Sopron megye nagyon jó lehetőségeket kínál mind az esküvői fotós helyszínek, mind pedig a lakodalmi helyszínek tekintetében.

Többször fotóztam már a Fertő-tó környékén, a Szigetközben, a Pannonhalmi Főapátságnál, valamint természetesen Győr és Sopron óvárosában – ezen fotózásokra pedig valamennyi esetben nagyon jó szívvel gondolok.

A hagyományosnak mondható esküvők mellett a borvidéki esküvők is egyre népszerűbbek Győr-Moson-Sopron megyében: a Soproni borvidék és a Pannonhalmi borvidék bőven rendelkezik olyan felkapott borászatokkal, amelyek nemcsak borturisztikai attrakcióként, hanem lakodalmi helyszínként, valamint esküvői fotós helyszínként is megállják a helyüket.

A gyönyörű borászati épületekben és a pincesorokon többségében meg lehet valósítani a beltéri esküvői fotózást, a szőlőbirtokok pedig tökéletesen megfelelnek a kültéri esküvői fotózás elvégzésére, mindeközben ezek a helyszínek a szertartások és a lakodalom megtartására is tökéletesen felkészültek.

Természetesen nemcsak borvidéki esküvők fotózását vállalom, a legtöbb esküvőm a mai napig hagyományos esküvő szokott lenni. Az elmúlt több mint tíz év alatt nagyon sok esküvői fotós kihívásoknak sikerült megfelelnem, és várom az újabb kihívásokat és érdekes felkéréseket.

 

Ugyan nem vagyok helybeli esküvői fotós, de van néhány érvem, ami miatt érdemes velem számolnod a győr-moson-sopron megyei esküvői fotósok között:

  • Főállású esküvői fotósként dolgozom, ez a tevékenység a legfontosabb a számomra, így ennek megfelelően állok hozzá minden munkámhoz.
  • Fotós végzettségem van, de emellett rengeteg energiát fektetek a tudásom szinten tartásába, így nagyon sok tematikus fotós tanfolyamon veszek részt.
  • Mivel nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, teljesen érthetővé vált a számomra, hogy az esküvő lett a fő témám, illetve csak portréfotózással foglalkozom.
  • Kifejezetten olyan profi eszközökkel dolgozom, amelyek nagy igénybevételre lettek tervezve, illetve amelyek az esküvői témához ideálisak.
  • Nagyon nagy hangsúlyt fektetek a fotók utómunkálataira, de éppúgy fontosnak tartom, hogy már a nyers fotóim is kellően jó minőségűek legyenek, mert csak így lehet tökéletes a végeredmény.
  • Fontosnak tartom, hogy transzparens vállalkozást működtessek, ennek keretében legálisan végzem a tevékenységem, illetve valamennyi felkérések kapcsán megbízási szerződést kötök.
  • Hazánk egész területén vállalok esküvői fotós felkéréseket, a kiszállásomért pedig nem kérek el kiszállási díjat, így az ajánlatom versenyképes más győr-moson-sopron megyei esküvői fotós kollégák ajánlataival.
  • Győr-Moson-Sopron megye nagyobb települései mellett természetesen Fertőd – Lébény – Fertőszentmiklós – Tét – Lébény – Jánossomorja – Pannonhalma – Csorna – Kapuvár településeken és környékén is szívesen vállalok esküvői fotós felkéréseket.

 

Torzsa Lajos – esküvői fotós Sopron