Szolgáltatás

Analóg és digitális szögmérő ipari felhasználásra

Szögmérőt keres ipari felhasználásra? Akkor keresse fel MűszerGuru.hu weboldalunkat, ahol kizárólag ipari minőségű digitális és analóg szögmérőt kínálunk több méretben és típusban.

Az analóg szögmérőink mindegyike rozsdamentes acélból készült. Jellemzője, hogy egy negyedkörívből és egy mutatóból áll. A negyedköríven a fokkiosztás található 0-180°-ig mely mélynyomott, azaz általános használat mellett a jelölés nem tud lekopni. Ez a szögmérő eszköz elsősorban a szerkesztési feladatokhoz ideális, ott ahol nagy igénybevételre van szükség.

A szögmérők másik nagy csoportja a digitális kijelzővel szerelt szögmérők.

Ezek működése egyik más, mint az analógnak. A digitális szögmérő esetén a kijelzőn megjelenő érték a szögmérő kettő szára által bezárt szöget mutatja. Ezek pontossága rendszerint 0,1°. Használatuk nagyon egyszerű, akár még sötét helyen is használható, mivel a kijelző háttérvilágítással van ellátva. A hagyományos mérésen kívül egyes modellek képesek a szögfelező érték megjelenítésére is.

A fém és digitális szögmérőink mindegyike raktárról elérhető, melyet kedvezményesen szállítunk ki az ország egész területére. A digitális szögmérőkre 2 év garancia érvényes.