Peugeot 206 alufelni
Szolgáltatás

A Peugeot 206 alufelni számos kivitelben szerezhető be

A gépjárművek futóművének állapotát folyamatosan ellenőrizni kell, mivel a kátyús utak és a gyakori használat kárt okozhat, ezt pedig érdemes mielőbb orvosolni. Amennyiben Peugeot 206alufelni cseréjére kerülne sor, az alu-felni.eu webáruházban számos különféle kialakítású modell várja az érdeklődőket. Mindegyik mutatós dizájnnal és korrekt áron kerül forgalomba ezen a webhelyen. Az 1998-2017-es kiadású Peugeot 206 alufelni egyes darabjai mellett, a webshopban a pontos paraméterek is szerepelnek, a könnyebb és pontosabb választás érdekében.

A termékleírásban minden esetben szerepel az adott felni átmérője, furatszáma, osztóköre, szélessége, az ET száma, a középfurat és a szín. A 4 keréktárcsa árában bele van foglalva ugyancsak 4 darab króm szelep és szükség esetén központosító gyűrű is. A felnik ára azonban nem foglalja magába a rögzítéshez szükséges csavarokat és anyákat, ezeket a Peugeot 206 alufelni vásárlásakor külön kell beszerezni, amennyiben a régiek esetleg nem lennének újra felhasználható állapotban.

Az Opel Astra J alufelni kategóriában hatalmas a kínálat

Az alu-felni.eu webáruház hatalmas raktárkészlettel rendelkezik és országos szinten szállít. A kínálatában megtalálható egyebek mellett az Opel Astra J alufelni is, többféle dizájnban és árfekvésben. Itt minden érdeklődő megleli a számítását, akár hagyományos modellekben, akár korszerű, divatos változatokban gondolkodik. Az Opel Astra J alufelni termékkategórián belül fellelhetőek a GTC, a Restyling és az OPC fajtájú kocsikra való darabok is.

Mindegyik termék esetében, a könnyebb és pontosabb választás érdekében, fel vannak tüntetve az általános paraméterek, mint amilyen a tárcsa átmérője, furatszáma, osztóköre, szélessége, ET-száma és a színe. Az árba nincsenek belefoglalva a rögzítéshez szükséges csavarok és anyák, viszont ezeket is be lehet szerezni a webshopban. A felni minden esetben 4 példányban kerül eladásra és ugyancsak 4-4 króm szelep, logóval ellátott felnikupak és szükség esetén, ugyanennyi számú központosító gyűrű jár vele. Az OpelAstra J alufelni a webhelyen számos neves gyártótól érhető el.