Szolgáltatás

A mechanikus típusú kormánymű felújítás Székesfehérváron

A DM Autó Kft. szakemberei gyakran találják magukat olyan helyzetben, amikor is az egyik kliens egy nagyon rossz állapotban lévő alkatrészt hoz be javításra. Sajnos a szerelők ilyenkor nem tehetnek mást, mint felvilágosítják a klienst, elmondva, hogy a szervókormány javítás egyes esetekben nem megoldható. Amikor túlságosan kopott, elhasznált és rossz állapotban van az eszköz, a szervókormány javítás esélytelen. Ekkor a megoldást egy új vagy megfelelő állapotú felújított szervószivattyú beszerzése jelenti. Hiába megy el egy másik műhelybe az ember, ott is ezt fogják neki mondani.

Ha pedig egy szerelő úgy is dönt, hogy megszereli ezt, a kuncsaft nem számíthat arra, hogy az sokáig fogja bírni. Számtalan oka van annak, amiért a szervókormány javítás szolgáltatást megéri ennél a cégnél igényelni, természetesen a nem túl elhasznált kellékek esetében. Az itteni szakemberek több mint 18 éve foglalkoznak a tartozékok felújításával, ezért a szakavatottság, tapasztalat és rutin mindenképpen garantált. Dolgoznak itt olyan szakik is, akiknek valóban a kisujjában van a szervókormány javítás, hiszen közel három évtizede ezt a szakmát űzik.

Emellett a DM Autó vállalkozásnál kérhető a kormánymű felújítás Székesfehérvár városában is. A cég rendelkezik a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével, ami azt jelenti, hogy az a H minősítő jel használatára jogosult. A kormánymű felújítás Székesfehérvár településén azért nem fog csalódást okozni az ügyfeleknek, mert a több évtized alatt az itteni munkatársak mindig is magas minőséget tudtak garantálni a munkájukra. Itt a mechanikus kormánymű felújítás is megoldható olcsón. A szakemberek tudják, hogy a mechanikus szerkezetből adódóan más technológiát igényel a szervizelés. A kormánymű felújítás Székesfehérvár szolgáltatás kivitelezése alatt a kollégák szétszedik az eszközt, alaposan megtisztítják azt, majd a futó és csatlakozó felületeket polírozzák. Ezt követően pedig a kütyüben lévő csapágyakat, perselyeket kicserélik. Ezután jön a legutolsó dolog, a kellék összeszerelése és beállítása, mindig odafigyelve a megfelelő kormányműfog-hézagra.