gépszállítás
Szolgáltatás

A Bartafuvar a gépszállítás specialistája

Az építőipari, mezőgazdasági, illetve egyéb nagy súlyú és terjedelmű gépek szállítása különös szakértelmet és odafigyelést kíván. Megfelelő felszerelés és tapasztalat hiányában akár balesetveszély, illetve a gépek károsodása is bekövetkezhet, ezért fontos, hogy olyan cég végezze a szállításukat, akik felkészültek a gépszállítás ezen kihívásaira.

A Bartafuvarnál a nehéz gépek szállítását nagy teherbírású darus autóval végzik, ami egy emelésre és szállításra is alkalmas gépjármű. A gépszállítás a darusautók segítségével pontos és biztonságos, a megfelelő előírások betartása azonban minden esetben szükséges és kötelező, úgymint a szakképzett gépkezelő személyzet alkalmazása.

Mivel a darusautók hatékonyan szállítják a nehéz gépeket időt és költséget megtakarítva, azonban biztosítani kell számukra a különleges méretbeli tulajdonságaik miatt a megfelelő útvonalat, a helyi adottságokat és korlátokat figyelembe véve. Darusautó bérlésével tehát gyorsan, biztonságosan és költséghatékonyan elvégezhető az adott szállítási feladat.

Milyen helyzetben ideális a KCR teherautó használata?

Vannak olyan helyzetek, amikor az áruszállítás, rakodás a hely szűke vagy a nagyobb súlyú szállítmány miatt nem egyszerű feladat. A KCR teherautó egy olyan speciális gépjármű, aminek ilyen helyzetekben kitűnő hasznát vehetjük. A KCR teherautó egy daruval felszerelt szállító jármű, amellyel elvégezhetők a daruzási és szállítási feladatok is egyben.

Kétféle kivitelben létezik, lehet nyakdarus vagy fardarus, a szállítás körülményei határozzák meg, hogy éppen melyikre van szükség. A KCR teherautó óriási előnye a fuvarozásban, hogy nem kell két járművet használni a daruzás és szállítás elvégzésére, így pénzt és időt takaríthatunk meg.

Kisebb, szűkebb helyeken, raktárakban is ideálisabb, mivel nem kell külön darut használni a rakodáshoz, ugyanakkor nagyobb árut is könnyedén mozgathatunk a segítségével. Alacsony szerkezetének köszönhetően tökéletes megoldás lehet az alacsonyabb belmagasságú helyszíneken is.