Szuper olcsó domain regisztráció a Webparadicsomnál!

A Webparadicsom az egyik legmegbízhatóbb hazai domain regisztrátor, mely stabil működésével hosszú ideje szolgálja már ki a domain regisztráció, hagyományos- vagy ssd tárhely iránt érdeklődőket, magas színvonalon.

.hu regisztráció

A vállalat folyamatosan azon van, hogy újabb és újabb akcióival és fejlesztéseivel még többet adjon a vásárlóinak, még kedvezőbb áron. Nincs ez másképp a .hu regisztrációval sem, melynek bejegyzési díja most csak 1590 Ft 2 évre. A Webparadicsom kényesen ügyel arra, hogy hosszú távon is megtartja az ügyfeleit, akik biztosak lehetnek abban, a szolgáltatások díjai később sem emelkednek drasztikusan. Ennek megfelelően a .hu domain fenntartási díja a 2. évet követően is csak évi 1790 forint.

webparadicsom2Nemzetközi domain végződések

Természetesen nem csak magyar TLD érhető el a Webparadicsomnál, hanem nemzetközi domain végződések is. A hagyományos .com, .net és .org TLD-k bejegyzési díja 3490 Ft, majd a megújítást követően az éves díj szintén 3490 Ft.

A .info, .biz,. us és .name domain végződések bejegyzési díja szintén 3490 Ft, de ezek megújítási díja már alacsonyabb, csupán 2990 Ft/év. Elérhető még az európai .eu TLD, illetve a .co.uk domain végződés is, mindkét változat bejegyzési díja 2990 Ft, majd a fenntartási díjuk évente 2990 Ft.

További domain végződések

A Webparadicsom büszke arra, hogy a fenti, jól ismert domain végződéseken kívül további nemzetközi, illetve egzotikus domain végződések regisztrációját is elérhetővé teszi az ügyfelei számára.

A teljes lista több mint 70 féle TLD-t tartalmaz, köztük olyan nemzeti végződéseket, mint pl. a .us, .de, .ru, .es, .in, .at, .sk, .it, .ro, .hr, .pk, .pl, .ch, .cz és .si. A közkedvelt egzotikus domain végződések, mint pl. a .cc, újabb TLD-k is regisztrálhatóak, köztük pl. a .name, .tv, .pro, .mobi, .dental, .news, .party és .catering.

Ezen domain végződések ára változó, a 3-6 ezer forintos árkategóriától kezdve egészen az 50 ezer forintos kategóriáig, ez csak az éppen aktuális domaint felügyelő szervezet árképzésétől függ.

Kiegészítő szolgáltatások

Természetesen a Webparadicsom, mint minden magára valamit is adó domain regisztrátor, törekedik az ügyfelek minél teljesebb körű kiszolgálására, ide értve a tárhely csomagokat is. A különféle webtárhelyek széles választéka érhető el, mind hagyományos háttértárakkal, mind SSD tárakkal.