Nyári gumira váltáskor érdemes teljesen átnézetni a járművet!

Most már, talán biztosra vehetjük, hogy ebben a szezonban nem lesz szükség a téli gumikra, így azok, akik még nem cserélték le a télit a nyárira, itt az ideje, hogy ezt megtegyék.
Ilyenkor van pár dolog, amit érdemes átnézni, sőt, talán inkább egy profi szakemberrel átnézetni, hiszen, ha minden jól megy, a következő téli szezon előtt már nemigen visszük az autónkat szervizbe.
Ahhoz viszont, hogy ez tényleg így is legyen, és a felelőtlenségünkkel ne veszélyeztessük autónkat, önmagunkat és más közlekedőket, fontos, hogy megfelelően fel legyen a járművünk készítve a nyári szezonra.
Ezt kezdjük azzal, hogy elmegyünk a nyári gumi X. kerület fellegvárába, a Kara Szervizhez, ahol az abroncsok mellett minden egyéb autószerelési feladathoz is a lehető legmagasabb szinten értenek, így itt, egy helyen mindent átnézettethetünk, elvégeztethetünk.
Tehát, kezdjük úgy az idényt, hogy elmegyünk a Karaihoz, a nyári gumi X. kerület szakijához, itt elsősorban legyen meg a gumiszerelés Kőbánya legjobb szerelőjénél, majd kérjünk egy teljes átnézést is, olajellenőrzéssel, futóművek, fékek, kormánymű ellenőrzéssel, és utána, ha amit kellett meg is csináltattunk a gumiszerelés Kőbánya mellett, akkor nyugodt szívvel használhatjuk az autónkat egészen a téli szezon kezdetéig.