Happy dog kutyatápról pozitív tapasztalatok

Szeretnék azoknak segíteni egy kicsit, akiknek még nem volt szerencséjük a Happy dog száraztápokhoz.
Édesanyámtól hoztunk el pár éve még egy 4 éves labradort, mert anyukám lakásba költözött, ahol már nem tudta volna tisztességgel tartani és ellátni a kutyát. Ezért úgy döntöttünk, befogadjuk a kutyust. Sok tapasztalatunk nem volt kutyatartás terén, így természetesen tüzetesen kikérdeztem, mivel érdemes etetni. A közhiedelem azt tartja, hogy a kutya is egy gurmand, így ha jó gazdik szeretnénk lenni, az a minimum, hogy változatos ízvilágot biztosítunk neki. Ez a felfogás hozzánk is begyűrűzött, annak ellenére, hogy a kutatások már tényként kezelik, hogy a kutyák nem rendelkeznek a klasszikus értelemben vett ízérzékeléssel.
A kutya elég rossz állapotban volt, mikor befogadtuk. A korához képest elég csapzott volt, aluszékony és a szőre fénytelen volt. Az állatorvos szerint a sok silány minőségű táptól és a házikoszttól. Az olcsó eledel eleve káros a kutya egészségére, de például a szuperprémium tápok esetében sem ajánlott havonta más összetételűt rendelni egész egyszerűen azért, mert hasmenést is okozhat a táp váltogatása, még abban az esetben is, ha az prémium vagy szuperprémium kategória. A kutyák nem a táplálékban igénylik a változatosságot.
Választásunk a Happy dog Supreme sorozatára esett. A Happy dog-ot csak ajánlani tudom minden kutyatartónak, amely véleményem szerint az egyik legjobb kutyatáp! Érdemes elolvasni az összetételét, mert abból kiderül, hogy csak minőségi alapanyagokból készül, amelyek természetesek. Nincs benne haszontalan ballasztanyag, mint a multiban kapható tápokban. Továbbá tapasztalataim szerint érdemes a nedves eledelekkel történő étrend-kiegészítés is, és a Happy dog bővelkedik az ízletes és szintén kiváló minőségű, nagy hústartalommal rendelkező konzerveledelekben is. A pacsizoo.hu-ról rendelem mind a száraz, mind a konzerv eledeleket, ahol kedvezményes árat tudnak biztosítani, ingyenes házhozszállítással.
A kutya azóta gyönyörű, életvidám és kicsattan az egészségtől. Remélem, lesz, aki megfogadja a fentieket és rászánja magát, hogy kipróbálja a Happy dog supreme vagy a Happy dog natur croq tápokat!

Hanák Renáta